Bikefitting

Bikefitting meetsysteem

Wij vinden het belangrijk dat u met veel plezier kunt fietsen. Zadelpijn kan uw plezier verstoren, terwijl dat niet nodig is. Ook tegenvallende resultaten of blessures kunnen soms voorkomen worden. Met ons Bikefitting meetsysteem zorgen we ervoor dat uw fiets perfect is afgesteld op u, zodat niets u tegen houdt om lekker te fietsen.

Juiste maat en afstelling

De juiste maat en afstelling van uw fiets is van essentieel belang om het maximale rendement uit uw inspanning te halen. Wij gebruiken daarvoor het gerenommeerde systeem van Shimano, het Bikefitting systeem. Shimano heeft jarenlange ervaring in de fietswereld en dat is merkbaar aan het Bikefitting systeem. U krijgt door verschillende metingen direct inzicht in uw houding en uw geschikte frame.

Shimano

Shimano is een Japans metaalverwerkingsbedrijf en is gespecialiseerd in de productie van fietsonderdelen. Shimano is opgericht door Shozaburo Shimano in Osaka (Japan) en bestaat al sinds 1921. Door de vele jaren van ervaring, weet Shimano als geen ander wat het beste fietst, afgesteld op de gebruiker.

Hoe werkt het Bikefitting systeem?

In onze winkel meten we uw lichaamsmaten op. Na invoering van uw gegevens in het Bikefitting Systeem, zien wij welk frame het beste bij u past. Zo kunt u zeker zijn van uw aankoop!

De meting is gebaseerd op acht lichaamsmaten.Dit is uitermate geschikt voor racefietsers en mountainbikers. Er wordt o.a. gekeken naar de lengte van uw onder- en bovenbenen, uw rug en uw armen.

Na invoering van de meetgegevens in het systeem komen daar advies instellingen uit die toepasbaar zijn op elk merk fiets. Vervolgens voeren we uw fiets of uw gekozen fiets uit en krijgen we de exacte instellingen voor uw frame.

Metingen bij Bikestore Gadet

Wij vinden het belangrijk om u de beste metingen te bieden, omdat we u het fietsplezier gunnen. Het beste frame is sterk afhankelijk van uw lengte en houding. Niets fietst fijner dan een compleet afgestelde fiets! Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Of kom langs in onze winkel om gebruik te maken van het Bikefitting systeem van Shimano.

wilt u meer informatie over Bikestore Gadet?

Klik hier

© 2023 Bike Store Gadet