Service & Onderhoud

 

Bij Bikestore Gadet kunt u terecht voor reparaties, service en onderhoud aan alle merken stads-, hybride-, kinder-, racefietsen en mountainbikes

Uiteraard onderhouden we ook graag uw elektrofiets, al kan het daarbij voorkomen dat we soms geen reparaties kunnen doen aan elektrische systemen die wij niet verkopen. Dit omdat we daar geen onderdelen van kunnen krijgen. Vaak gaat dat alleen maar via het kanaal waar u ook de fiets gekocht heeft.

Dit wil natuurlijk niet zeggen dat we geen normaal service/onderhoud of reparatie aan uw fiets kunnen doen. De elektrische systemen waarmee we u sowieso kunnen helpen zijn Giant, Batavus, Sparta, Koga, Prolitium, Popal, Yamaha, Bosch, Steps, Bafang, Bikkel, RAT-Holland en grotendeels ook BionX.

Tevens zijn wij ook dealer van Pendix en hebben we een testfiets voor dit systeem eens uit te proberen. Pendix | De eBike ombouwkit voor alle fietstypes

 

bike_store_gadet_onderhoud_fiets.jpg

 

 

Hoe snel is mijn fiets weer gereed?

We streven ernaar om uw fiets weer binnen één werkdag (in voorjaar en zomer 2 werkdagen) weer voor u beschikbaar te hebben. Het kan echter zijn dat dit door drukte of door het bestellen van benodigde onderdelen langer duurt dan verwacht.

Door de vele aanvragen voor taxaties/schade rapporten zijn wij genoodzaakt om voor een taxatie verzekering 15€ in rekening te brengen en voor een schade rapport verzekering 25€ in rekening te brengen.

 

wilt u meer informatie over Bikestore Gadet?

Klik hier

© 2023 Bike Store Gadet