top of page
Shimano Service Center

UW PARTNER VOOR HERSTELLINGEN EN ONDERHOUD

Shimano Service Center

DESKUNDIGE FIETSREPARATIES EN ONDERHOUD

Bike Store Gadet begrijpt dat een goed onderhouden fiets essentieel is voor een optimale rijervaring en veiligheid. Onze ervaren monteurs staan klaar om uw fiets professioneel te repareren en onderhouden. Of het nu gaat om een lekke band, versnellingsproblemen of een volledige onderhoudsbeurt, wij zorgen ervoor dat uw fiets weer in topconditie is.

PROFESSIONELE SERVICE EN ADVIES

Wij geloven in persoonlijke service en betrouwbaar advies. Onze monteurs hebben uitgebreide kennis van verschillende fietsmerken en -modellen, zodat ze u het beste advies kunnen geven. Daarnaast werken we alleen met hoogwaardige onderdelen en gereedschap, zodat u mag vertrouwen op de kwaliteit van onze werkplaats. 

Snel even binnenspringen voor een kleine herstelling of een afspraak maken voor een grondige onderhoudsbeurt van uw trouwe tweewieler? Bij Bike Store Gadet verloopt het allemaal even vlot. Maak snel uw afspraak en ervaar onze complete service, ook na de aankoop van uw stads- of sportfiets.

Shimano Service Center

ONDERHOUDSPAKKETTEN

Stads- en Hybridefietsen

E-Bike's

Wij kunnen van alle e-bikes het mechanisch onderhoud plegen, echter van het elektrisch systeem alleen waar wij dealer van zijn.(Bosch/Yamaha/Shimano)

Race- en MTB

Alle prijzen zijn exclusief materiaal. Mochten er onderdelen aan vervanging toe zijn dan nemen we contact met u op.

BLIJF IN TOPCONDITIE MET BIKE STORE GADET

Bij Bike Store Gadet willen we dat uw fiets in topconditie blijft. Naast reparaties en onderhoudsbeurten bieden we ook handige tips en tricks om uw fiets goed te verzorgen. Bezoek onze website en ontdek hoe u uw fiets in optimale staat houdt, zodat u veilig en zorgeloos blijft fietsen. 

Nood aan professioneel advies bij het onderhoud en de goede conditie van uw tweewieler? Neem dan nu contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder en staan voor u klaar met raad en daad.

Shimano Service Center

VERTROUW OP DE WERKPLAATS VAN BIKE STORE GADET

Of u nu een kleine reparatie nodig hebt of een volledige onderhoudsbeurt wilt laten uitvoeren, bij Bike Store Gadet bent u aan het juiste adres. Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze werkplaats en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw fiets in topconditie te houden.

bottom of page